Vind je wijn

Filters

Oogstjaar
Prijs

Wijn van de Boer

Wij staan voor goede wijn van goede boeren. Dit betekent: de lekkerste wijnen, rechtstreeks van de boer bij u op tafel.

Dat scheelt wél in prijs, maar absoluut niet in kwaliteit. De geselecteerde wijnen zijn door de beste sommeliers van Nederland uitgezocht. U bent dus verzekerd van een heerlijke, smaakvolle wijn. Elke keer opnieuw.

Het is dus geen wonder dat steeds meer wijnliefhebbers Wijn van de Boer ontdekken.

Vrienden van de boer

Wijn van de boer bestaat nog niet eens zo heel lang. In die korte tijd hebben we al wel een trouwe klantenkring opgebouwd, waarvan we er graag een paar aan je voorstellen.

Verkeerd of beschadigd artikel

Is er iets verkeerd gegaan met de bezorging?
Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis gaat op het moment dat een fles of doos wijn wordt bezorgt. Artikelen kunnen tijdens het transport zijn beschadigd, daar heeft Wijn van de Boer helaas geen controle over. Wat we natuurlijk wél kunnen doen is ervoor zorgen dat het wordt opgelost.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Dus: is er onverhoopt toch iets misgegaan, stuur dan zo snel mogelijk na ontdekking een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan antwoorden we je binnen een werkdag en zorgen voor een passende oplossing. Jij blij, wij blij. En daar houden we van bij Wijn van de Boer.

NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte en ontvang maximaal één keer per maand informatie en aanbiedingen over de beste wijnen in je inbox.

GEGEVENS
KVK nummer: 09047958
BTW nummer: NL005426455.B01

alle rechten voorbehouden 2018