Vind je wijn

Filters

Oogstjaar
Prijs

Wijn van de Boer

Wij staan voor goede wijn van goede boeren. Dit betekent: de lekkerste wijnen, rechtstreeks van de boer bij u op tafel.

Dat scheelt wél in prijs, maar absoluut niet in kwaliteit. De geselecteerde wijnen zijn door de beste sommeliers van Nederland uitgezocht. U bent dus verzekerd van een heerlijke, smaakvolle wijn. Elke keer opnieuw.

Het is dus geen wonder dat steeds meer wijnliefhebbers Wijn van de Boer ontdekken.

Vrienden van de boer

Wijn van de boer bestaat nog niet eens zo heel lang. In die korte tijd hebben we al wel een trouwe klantenkring opgebouwd, waarvan we er graag een paar aan je voorstellen.

Mariëlla Beukers. Register vinoloog

foto Mariella Beukers zw defMariëlla is gek van wijn en met haar achtergrond als historicus en haar communicatievaardigheden heeft ze, als gediplomeerd register vinoloog, van haar hobby haar beroep mogen maken. Wie wil dat nu niet?
Ze is wijnschrijver voor onder andere het Oostenrijk Magazine maar er verschenen ook artikelen van haar hand in bijvoorbeeld Winelife Magazine en Perswijn. Daarnaast heeft ze haar eigen wijnwebsite en blog www.wijnkronieken.nl. Ze heeft daarmee het langslopende wijnblog van Nederland, want zij startte hier al in 2003 mee.
Op haar blog schrijft ze over opvallend wijnnieuws, doet ze verslag van wijnreizen en informeert ze natuurlijk haar lezers over wijngeschiedenis. Ze heeft daarnaast diverse wijnboeken geschreven samen met Irene de Vette, waaronder het boek ‘wijn van eigen bodem’ waar ze de geschiedenis van de wijnbouw en wijncultuur in Nederland uitgebreid belicht.
Wijn van de Boer is blij met de komst van Mariëlla als nieuwe, zeer ervaren, wijnexpert !

NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte en ontvang maximaal één keer per maand informatie en aanbiedingen over de beste wijnen in je inbox.

GEGEVENS
KVK nummer: 09047958
BTW nummer: NL005426455.B01

alle rechten voorbehouden 2018