Vind je wijn

Filters

Oogstjaar
Prijs

Wijn van de Boer

Wij staan voor goede wijn van goede boeren. Dit betekent: de lekkerste wijnen, rechtstreeks van de boer bij u op tafel.

Dat scheelt wél in prijs, maar absoluut niet in kwaliteit. De geselecteerde wijnen zijn door de beste sommeliers van Nederland uitgezocht. U bent dus verzekerd van een heerlijke, smaakvolle wijn. Elke keer opnieuw.

Het is dus geen wonder dat steeds meer wijnliefhebbers Wijn van de Boer ontdekken.

Vrienden van de boer

Wijn van de boer bestaat nog niet eens zo heel lang. In die korte tijd hebben we al wel een trouwe klantenkring opgebouwd, waarvan we er graag een paar aan je voorstellen.

Karin van Eeuwijk. Register vinoloog

sommelier wijn van de boer e1384945386242Karin heeft een indrukwekkende lijst van diploma’s ( o.a. registervinoloog) en talloze onderscheidingen behaald op de meest toonaangevende instituten/wijnopleidingen in Nederland.

In december 2001 begon ze samen met topkok Erik Hermans restaurant De Limonadefabriek in Streefkerk, inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd en uiterst succesvol restaurant en inmiddels in het bezit van een Bib Gourmant Michelin.

Voor de ideale wijn/spijs combinatie ben je bij Karin van Eeuwijk ook aan het juiste adres.

In 2012 behaalde ze de eerste plaats bij de wijn/spijs Roussillon Dessert Trophy Nederland.In 2013 behaalde ze de tweede plaats op het EK Roussillon dessert trophy (de olympische spelen van de gastronomie) achter Gordon Ramsey.

NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte en ontvang maximaal één keer per maand informatie en aanbiedingen over de beste wijnen in je inbox.

GEGEVENS
KVK nummer: 09047958
BTW nummer: NL005426455.B01

alle rechten voorbehouden 2018