Vind je wijn

Filters

Oogstjaar
Prijs

Wijn van de Boer

Wij staan voor goede wijn van goede boeren. Dit betekent: de lekkerste wijnen, rechtstreeks van de boer bij u op tafel.

Dat scheelt wél in prijs, maar absoluut niet in kwaliteit. De geselecteerde wijnen zijn door de beste sommeliers van Nederland uitgezocht. U bent dus verzekerd van een heerlijke, smaakvolle wijn. Elke keer opnieuw.

Het is dus geen wonder dat steeds meer wijnliefhebbers Wijn van de Boer ontdekken.

Vrienden van de boer

Wijn van de boer bestaat nog niet eens zo heel lang. In die korte tijd hebben we al wel een trouwe klantenkring opgebouwd, waarvan we er graag een paar aan je voorstellen.

Henriëtte Rietman. Register vinoloog

henriette RietmanHenriëtte Rietman is een creatieve duizendpoot! Zij studeerde af als dansdocent aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Daarna was zij als danseres verbonden aan Introdans Ensemble voor de Jeugd. Na haar indrukwekkende dans cariérre liet zij zich omscholen tot actrice. Vervolgens speelde ze in verschillende theaterproducties en is ze nog altijd werkzaam als trainingsactrice.

Wijn en eten is heeft altijd haar interesse gehad en daarom is zij zich daar steeds verder in gaan verdiepen. In 2013 haalde Henriette het diploma Register Vinoloog aan de Wijnacademie. Daarna werd het tijd voor een verdere verdieping in de wondere wereld van wijn en spijs. Aan de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse volgde ze de koksopleiding. Daarna nog een Wildspecialisatie cursus en een verdiepingscursus Spijs en Wijn. Inmiddels mag je Henriette dus best een Wijn & Spijs expert noemen!

Henriëtte Rietman vind de combinatie van de beste wijnen enhet lekkerste eten het meest spannende wat er is. “Die combinatie, als die goed is, als die samen komen en het klopt, dan gebeurt er iets, een gevoel, een emotie, een geluksmoment!”
En daar is zij naar op zoek, in wijn, in eten , in wijn én eten. Dus als de wijn en het eten een hele mooie combinatie vormen dan kan je je mee laten voeren door de smaak van een wijn en de verfijning van een gerecht. Dat is voor haar de ultime uitdaging.

Met haar bedrijf Wijn en Eten geeft zij wijnproeverijen en -cursussen. Ook verzorgt ze diners aan huis, op locatie en kan ze een hele catering voor je verzorgen. Natuurlijk inclusief een geweldig passend wijnarrangement. Wijn van de Boer is blij dat Henriëtte ons kan inspireren met haar geweldige kennis van wijn en spijs. Wil je meer weten over Henriette: www.wijneneten.com

NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte en ontvang maximaal één keer per maand informatie en aanbiedingen over de beste wijnen in je inbox.

GEGEVENS
KVK nummer: 09047958
BTW nummer: NL005426455.B01

alle rechten voorbehouden 2018