Vind je wijn

Filters

Oogstjaar
Prijs

Wijn van de Boer

Wij staan voor goede wijn van goede boeren. Dit betekent: de lekkerste wijnen, rechtstreeks van de boer bij u op tafel.

Dat scheelt wél in prijs, maar absoluut niet in kwaliteit. De geselecteerde wijnen zijn door de beste sommeliers van Nederland uitgezocht. U bent dus verzekerd van een heerlijke, smaakvolle wijn. Elke keer opnieuw.

Het is dus geen wonder dat steeds meer wijnliefhebbers Wijn van de Boer ontdekken.

Vrienden van de boer

Wijn van de boer bestaat nog niet eens zo heel lang. In die korte tijd hebben we al wel een trouwe klantenkring opgebouwd, waarvan we er graag een paar aan je voorstellen.

Harrie Baas. Winnaar world’s best winelist award

timthumbHarrie heeft een enorm brede ervaring in de Nederlandse Top-gastronomie. Met zijn indrukwekkende lijst van diploma’s en onderscheidingen mag hij zich SVH meestergastheer, Gault & Millau gastheer van het jaar én samen met Wijn van de Boer tot de meest invloedrijke Nederlanders in de wijnbranche noemen.

Na 20 jaar gewerkt te hebben als Maître / Sommelier in bedrijven als Inter Scaldes te Kruiningen (twee sterren), Savelberg in Voorburg (1 ster), De Zwethheul te Schipluiden (twee sterren) en het legendarische Rotterdamsche Parkheuvel (drie sterren) starte Harrie samen met chefkok Gert Blom in 2006 zijn eigen onderneming. Restaurant Amarone in Rotterdam, vernoemd naar de beroemde wijn uit Italië, dat binnen een jaar een Michelin ster verdiende. Het restaurant, geroemd om zijn uitmuntende wijnkaart haalde bij Wine Spectator ieder jaar de Best of Award of Excellence binnen en werd ook nog eens bekroond met de World’s Best Winelist Award in 2015 en 2016.

Dat was een mooi moment om een nieuwe weg in te slaan. Hij startte een nieuw bedrijf en begon zijn eigen Wine & Food consultancy. Met smaak, passie en zijn geweldige visie begeleidt hij de top van de Nederlandse horeca als het gaat om gastheerschap en wijn & spijs. Daarnaast blijft onze sommelier van het eerste uur ook lid van de Grand Jury van het Proefschrift wijnconcours. In dit concours worden jaarlijks de beste wijnen in alle categorieën in Nederland uitgekozen.

Wil je meer weten over Harrie of zijn bedrijf ? Kijk op www.harriebaaswine-foodconsultancy.nl voor meer informatie.

NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte en ontvang maximaal één keer per maand informatie en aanbiedingen over de beste wijnen in je inbox.

GEGEVENS
KVK nummer: 09047958
BTW nummer: NL005426455.B01

alle rechten voorbehouden 2018