Vind je wijn

Filters

Oogstjaar
Prijs

Wijn van de Boer

Wij staan voor goede wijn van goede boeren. Dit betekent: de lekkerste wijnen, rechtstreeks van de boer bij u op tafel.

Dat scheelt wél in prijs, maar absoluut niet in kwaliteit. De geselecteerde wijnen zijn door de beste sommeliers van Nederland uitgezocht. U bent dus verzekerd van een heerlijke, smaakvolle wijn. Elke keer opnieuw.

Het is dus geen wonder dat steeds meer wijnliefhebbers Wijn van de Boer ontdekken.

Vrienden van de boer

Wijn van de boer bestaat nog niet eens zo heel lang. In die korte tijd hebben we al wel een trouwe klantenkring opgebouwd, waarvan we er graag een paar aan je voorstellen.

Angélique Schmeinck. Meesterkok

angelique 600 600Angélique, één van de twee vrouwelijke meesterkoks die Nederland rijk is, is al met al een zeer bijzondere vrouw. Koken, eten en smaken zijn haar passie, die veel verder voert dan simpelweg in een keuken staan.

Ze schrijft geweldige kookboeken en artikelen en presenteert diverse culinaire tv-programma’s bij onder andere 24-Kitchen en de E.O. Daarnaast ontwikkelt ze culinaire concepten zoals niemand anders dat in Nederland kan. Angélique bedrijft heuse Culisofie.
Ze verbindt kunst, entertainment en het prachtige ambacht van koken met een eindeloze reeks nieuwe ideeën, gerechten en culinaire hoogstandjes.
Letterlijk, want als je wil kan je met haar in een luchtballon stappen en hoog in de lucht genieten van een geweldig diner dat zij boven in de ballon voor je bereidt. Haar laatste meesterwerk zijn levensgrote “eet-schilderijen” die zij op haar onnavolgbare wijze maakt waar je bij staat. Deze zijn elke keer weer voor een lust voor het oog en daarnaast smaken natuurlijk overheerlijk.

“Wijn en eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elke wijn kan een gerecht maken of breken en daarom is het vreselijk belangrijk de juiste combinaties te zoeken in wat je eet én welke wijn je daarbij schenkt.”

Klik hier voor meer informatie over Angélique Schmeinck en als je meer wil weten over de eetschilderijen, www.culiair.nl of als bijvoorbeeld één van haar prachtige kookboeken wil bestellen.

Angélique proefde en beoordeelde voor ons o.a. de volgende wijnen:

St. Hilaire d’Aix en Provence
Domaine Le Clos de Lumiére
Norbert Bauer Grüner Veltliner

NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte en ontvang maximaal één keer per maand informatie en aanbiedingen over de beste wijnen in je inbox.

GEGEVENS
KVK nummer: 09047958
BTW nummer: NL005426455.B01

alle rechten voorbehouden 2018