*/ ?>

Welkom bij
wijnvandeboer.nl

Topwijnen, direct van de boer zo bij u thuis.

Over ons

Wijn van de Boer is in 2014 opgericht door een aantal wijnliefhebbers en inmiddels onderdeel van het gerenommeerde wijnhuis Robbers & van den Hoogen dat al sinds 1842 vrijwel dezelfde standaard hanteert als Wijn van de Boer: Iedereen moet kunnen genieten van goede wijn van goede boeren.

Veel kwaliteitswijnen zijn vaak onnodig duur, de betere wijnen soms zelfs onbetaalbaar en veel boeren kunnen hun wijn nauwelijks verkopen. Wij vinden dat dit anders moet.

Vandaar Wijn van de Boer.

Je koopt je wijn rechtstreeks bij onze wijnboeren. De boer krijgt meer en jij betaalt altijd de beste prijs. Dat scheelt in prijs. Maar niet in kwaliteit.

Al onze wijnen zijn namelijk streng geselecteerd door de beste wijnkenners en sommeliers van Nederland, exclusief voor Wijn van de Boer. Het zal je dus niet verbazen dat het hier dan ook wemelt van de prijswinnaars.

Geen wonder dat steeds meer mensen dat ontdekken en waarderen. We hebben al een trouwe schare Vrienden van de Boer.  Prominenten als Michael van Praag, Willemijn Verloop en Mike Starink onderschrijven de kwaliteit van ons aanbod.

Toch niet tevreden?  Geen probleem, je krijgt altijd je geld terug.