Vind je wijn

Filters

Oogstjaar
Prijs

Wijn van de Boer

Wij staan voor goede wijn van goede boeren. Dit betekent: de lekkerste wijnen, rechtstreeks van de boer bij u op tafel.

Dat scheelt wél in prijs, maar absoluut niet in kwaliteit. De geselecteerde wijnen zijn door de beste sommeliers van Nederland uitgezocht. U bent dus verzekerd van een heerlijke, smaakvolle wijn. Elke keer opnieuw.

Het is dus geen wonder dat steeds meer wijnliefhebbers Wijn van de Boer ontdekken.

Vrienden van de boer

Wijn van de boer bestaat nog niet eens zo heel lang. In die korte tijd hebben we al wel een trouwe klantenkring opgebouwd, waarvan we er graag een paar aan je voorstellen.

Hoe zit dat bij Wijn van de Boer?

Hoe zit dat?
Hoe zit dat bij Wijn van de Boer ? Wijn van de Boer is in 2014 opgericht door een aantal wijnliefhebbers en hanteert als standaard: Iedereen moet kunnen genieten van goede wijn van goede boeren.

Veel kwaliteitswijnen zijn vaak onnodig duur, de betere wijnen soms zelfs onbetaalbaar en veel boeren kunnen hun wijn nauwelijks verkopen. Een prachtig aanbod van kleinere sublieme wijnen komt vrijwel nooit onder de aandacht. Wijn van de boer wil dit doorbreken.

Is het dan wel goed?
Ja. want al onze wijnen zijn onafhankelijk geselecteerd door de beste wijnkenners van Nederland. Het zal je dus niet verbazen dat het hier dan ook wemelt van de prijswinnaars.

Hoe betaalt wijn van de boer zich dan ?
Wijn van de boer berekent een minimale vergoeding voor handling, verzending en de kosten voor de website. De boer krijgt een eerlijke beloning en jij de beste wijn voor de beste prijs. Maar ben je toch niet tevreden? Je krijgt altijd je geld terug.

NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte en ontvang maximaal één keer per maand informatie en aanbiedingen over de beste wijnen in je inbox.

GEGEVENS
KVK nummer: 09047958
BTW nummer: NL005426455.B01

alle rechten voorbehouden 2018