*/ ?>

Welkom bij
wijnvandeboer.nl

Topwijnen, direct van de boer zo bij u thuis.

Geld terug als je niet tevreden bent

Niet tevreden? Geld terug

Ben je toch niet tevreden met de wijn die je hebt gekocht? Is er iets niet in orde of wil je liever een andere wijn dan je hebt besteld? Bij ons kun je alle wijn die je gekocht hebt retour zenden, mits je ons binnen 14 dagen, nadat de bestelling bij jou of een door jou aangewezen derde is afgeleverd, hiervan op de hoogte stelt (bijv. schriftelijk of per mail). Dit kun je doen door bijvoorbeeld het modelformulier voor herroeping te gebruiken (klik hier voor het formulier), maar dit is niet verplicht.

Nadat je de overeenkomst hebt herroepen, dien je de producten binnen 14 dagen naar ons terug te sturen. Deze termijn gaat in op de dag van levering.

Tijdens deze termijn dien je wel netjes en zorgvuldig om te gaan met de originele verpakking en natuurlijk het product. Wanneer je de bestelling retourneert dien je deze, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking en originele staat aan te retourneren.

Terugbetaling

Zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen nadat je de overeenkomst hebt herroepen zullen we het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele kosten voor de heenzending, aan u terugbetalen. We mogen wachten met de terugbetaling tot we de retourzending ontvangen hebben of u heeft bewezen dat u de producten heeft teruggestuurd.

Voor het beoordelen van onze producten is het niet nodig dat de verzegeling wordt verbroken. Als de fles toch geopend is, is deze niet meer verkoopbaar, waardoor de waardevermindering 100% is. De kosten hiervan worden in mindering gebracht op het bedrag dat wordt terugbetaald.

We betalen u terug op dezelfde betaalwijze waarmee u ons heeft betaald.

Waar mag de retourzending heen?

De kosten voor het retour-zenden zijn voor jou.
We raden je aan het pakket met een track en trace nummer via een postkantoor te retourneren aan:

WIJN VAN DE BOER
Velperweg 23
6824 BC Arnhem