Vind je wijn

Filters

Oogstjaar
Prijs

Wijn van de Boer

Wij staan voor goede wijn van goede boeren. Dit betekent: de lekkerste wijnen, rechtstreeks van de boer bij u op tafel.

Dat scheelt wél in prijs, maar absoluut niet in kwaliteit. De geselecteerde wijnen zijn door de beste sommeliers van Nederland uitgezocht. U bent dus verzekerd van een heerlijke, smaakvolle wijn. Elke keer opnieuw.

Het is dus geen wonder dat steeds meer wijnliefhebbers Wijn van de Boer ontdekken.

Vrienden van de boer

Wijn van de boer bestaat nog niet eens zo heel lang. In die korte tijd hebben we al wel een trouwe klantenkring opgebouwd, waarvan we er graag een paar aan je voorstellen.

Geselecteerde wijnen van Fabio Melotto

<wijnen>

Fabio Melotto
Tenute Ca’Botta
Veneto

Over de boer
Wijnmaker Fabio Melotto van Tenute Ca’Botta houdt het eeuwenoude ambacht van Italiaanse wijn maken van zijn familie altijd in ere en zoekt de perfecte balans tussen deze tradities en de nieuwste vinificatie technieken. Alleen als moderne technieken daadwerkelijk iets toevoegen aan de wijnen van Ca’Botta gebruikt hij ze. Zijn wijngaarden in de heuvels van Valpolocello kan je wel een van de mooiste in Europa noemen. Ze liggen ten westen van het Garda meer vlak bij het legendarische opera-stadje Verona.

Over het domein Tenute Ca’Botta
Tenute Ca’ Botta ligt in de prachtige heuvels van Verona ten westen van het Garda meer. Eeuwenoude Italiaanse tradities liggen ten grondslag aan de wijnen van dit bijzondere huis. Alle fermentatie is 100% biologisch. Geentoevingenvan geur-en smaakstoffen, maar ook geen kleurstoffen of suikers. Wat je proeft in de wijnen is enkel alleen de druiven en de wijn die eruit gemaakt is en natuurl;ijk de liefde en passie van wijnmaker Fabio en zijn medewerkers.

Over de streek: Veneto
De Veneto behoort tot de belangrijkste wijnregio’s van Italië. Het gebied spant de kroon als het gaat om de wijnproductie (ca. 300 miljoen flessen/jaar).Bekende wijnen als Valpolicella, Soave en Bardolino komen hier vandaan.

Lees meer over de streek Veneto

NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte en ontvang maximaal één keer per maand informatie en aanbiedingen over de beste wijnen in je inbox.

GEGEVENS
KVK nummer: 09047958
BTW nummer: NL005426455.B01

alle rechten voorbehouden 2018