Vind je wijn

Filters

Oogstjaar
Prijs

Wijn van de Boer

Wij staan voor goede wijn van goede boeren. Dit betekent: de lekkerste wijnen, rechtstreeks van de boer bij u op tafel.

Dat scheelt wél in prijs, maar absoluut niet in kwaliteit. De geselecteerde wijnen zijn door de beste sommeliers van Nederland uitgezocht. U bent dus verzekerd van een heerlijke, smaakvolle wijn. Elke keer opnieuw.

Het is dus geen wonder dat steeds meer wijnliefhebbers Wijn van de Boer ontdekken.

Vrienden van de boer

Wijn van de boer bestaat nog niet eens zo heel lang. In die korte tijd hebben we al wel een trouwe klantenkring opgebouwd, waarvan we er graag een paar aan je voorstellen.

Geselecteerde wijnen van Luca Zuccarello

<wijnen>

Luca Zuccarello
Tenuta S. Anna
Veneto

Over de boer
Wijnmaker Luca Zuccarello is de absolute verpersoonlijking van van de kunst van het wijn maken. Duurzaamheid is voor hem leidend en in combinatie met de eeuwenoude tradities van het wijn maken in de Veneto leidt dit ieder jaar tot verbeteringen. De wijnen van Luca winnen prijzen over de hele wereld. Het estate heeft al meerdere malen de maximale score behaald in het toonaangevende wijnmagazine de Gambero Rosso.

Over het domein Tenuta S. Anna
Tenuta S. Anna werd opgericht in de vroege jaren zestig in Loncon di Annone in de Veneto, in het hart van het DOC Lison Pramaggiore gebied waar de traditie van de wijnbereiding al begon ten tijde van de Romeinen. Het summum van perfectie is van toepassing op Tenuta S. Anna; alles maar dan ook alles wordt uit de kast gehaald om van wijngaard tot aan fles en label het allerbeste bij mens en natuur naar boven te halen. Sinds de 70-er jaren staat innovatie en vooruitgang, met behoud van de eeuwenoude tradities hoog in het vaandel. Zo hebben ze zelfs een speciale, eigen “bel-fles” ontwikkeld die ook nu nog gebruikt wordt. Het domein heeft er altijd naar gestreefd om alleen wijnen te maken die uit één druivensoort bestaan.
Duurzaamheid is hierbij leidend en dit leidt ieder jaar tot verbeteringen. Het is dan ook niet voor niets dat het estate al meerdere malen de maximale score behaalde in het toonaangevende wijnmagazine de Gambero Rosso! Luca Zuccarello maakt al zijn wijnen met liefde en dat proef je terug in elke fles.

Over de streek: Veneto
De Veneto behoort tot de belangrijkste wijnregio’s van Italië. Het gebied spant de kroon als het gaat om de wijnproductie (ca. 300 miljoen flessen/jaar).Bekende wijnen als Valpolicella, Soave en Bardolino komen hier vandaan.

Lees meer over de streek Veneto

NIEUWSBRIEF
Blijf op de hoogte en ontvang maximaal één keer per maand informatie en aanbiedingen over de beste wijnen in je inbox.

GEGEVENS
KVK nummer: 09047958
BTW nummer: NL005426455.B01

alle rechten voorbehouden 2018